Goud voor de “beurer CosyNight”-app bij de German Stevie Awards 2018

Stelt u zich eens voor: u komt thuis en uw bed is al voorverwarmd. Dat is niet alleen heel erg aangenaam, maar helpt u ook nog eens gemakkelijker in slaap te vallen. Met de “beurer CosyNight”-app kunnen de elektrische onderdekens UB 190 en UB 200 van Beurer eenvoudig vanaf de bank of terwijl u onderweg bent worden bediend. De app is in samenwerking met het multimediabedrijf APPSfactory ontwikkeld en tijdens de German Stevie Awards uitgeroepen tot “Gold Winner”.

De Stevie Awards worden sinds 2002 jaarlijks wereldwijd in verschillende economische sectoren uitgereikt en sinds 2015 maken ook de German Stevie Awards hier deel van uit. Uitstekende prestaties uit meer dan 80 verschillende categorieën worden onderscheiden.

De hoogwaardige economieprijs is een belangrijke referentie in de Duitse bedrijfswereld. De “beurer CosyNight”-app wist te overtuigen in de categorie “Experimenteel & innovatie”. De prijsuitreiking vond op 27 april 2018 plaats in Hotel Adlon in Berlijn.

“Aan de beoordelingen van de Alexa Skills en van de “beurer CosyNight”-app kan men zien hoe enthousiast eindklanten zijn over de spraak- en appbediening in de gezondheidssector. Wij kijken ernaar uit om nog meer innovatieve projecten voor Beurer te realiseren”, zei dr. Alexander Trommen, CEO van APPSfactory, over de succesvolle samenwerking.

Product Design 2018: Beurer onderscheiden met Red Dot Award

reddot Award 2018

De jury van ongeveer 40 internationale experts op het gebied van design heeft gekozen: na de beoordeling van duizenden producten die uit in totaal 59 landen waren ingezonden, wist Beurer met zelfs drie apparaten te overtuigen. De haardroger HC 30, de inhalator IH 60 en het IPL-apparaat Velvet Skin Pro werden voor hun uitstekende vormgeving onderscheiden met de Red Dot Award, een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk voor design en innovatie.

 

Haardroger HC 30 – functioneel en stijlvol

De HC 30 zorgt niet alleen voor een mooi, stijlvol kapsel, maar is ook een ware blikvanger in de badkamer. De stijlvolle matzwarte kleur van het Soft Touch-oppervlak wordt onderbroken door hoogwaardige chromen accenten.

Inhalatieapparaat IH 60 – klein, licht en zeer stil

Klassieke compressorinhalatoren maken vaak zeer veel geluid. Daarom is bij de ontwikkeling van de IH 60 niet alleen aandacht besteed aan de vorm en de werking, maar ook aan de geluidsproductie en het gewicht. Het resultaat is een zeer klein, licht apparaat dat zeer stil werkt.

IPL Velvet Skin Pro – een zijdezachte huid als bij een professionele schoonheidssalon

Een langdurig gladde en zachte huid – met het professionele IPL-apparaat kunt u dit nu heel eenvoudig thuis realiseren. De IPL Velvet Skin Pro werkt met een ultramoderne lichttechnologie die ook door dermatologen en schoonheidssalons voor professionele ontharing wordt gebruikt. Het product overtuigt niet alleen door de heldere, elegante vorm, maar ook door het veilige gebruik dat extra door de “beurer MyIPL”-app ondersteund kan worden.

Beurer meerdere keren onderscheiden bij de Plus X Award

Beurer was door de gespecialiseerde zaken in Duitsland al verkozen tot het “merk van het jaar 2018 voor de gespecialiseerde handel” en bij de Plus X Award wist het bedrijf nu ook de vakjury te overtuigen. Alle zeven de onderscheiden producten van Beurer ontvingen dit jaar een keurmerk voor hoge functionaliteit en eenvoudige bediening. Daarnaast werden er keurmerken toegekend voor high quality, design en innovatie.

De keurmerken van de Plus X Award zijn een overtuigend koopadvies voor de koper. Bovendien kan aan de hand van de keurmerken ook snel en eenduidig de meerwaarde van een onderscheiden product ten opzichte van concurrerende producten worden herkend.

Plus X Award 2018
 

De onderscheiden producten van Beurer zijn:

  • AS 87 voor: design, gebruiksgemak en functionaliteit
  • AS 97 voor: high quality, design, gebruiksgemak en functionaliteit
  • BF 850 voor: high quality, design, gebruiksgemak en functionaliteit
  • FB 21 voor: design, gebruiksgemak en functionaliteit
  • HS 60 voor: high quality, design, gebruiksgemak en functionaliteit
  • IPL Pure Skin Pro voor: high quality, design, gebruiksgemak en functionaliteit
  • UB 190 CosyNight voor: innovatie, high quality, gebruiksgemak en functionaliteit

Prijs voor midden- en kleinbedrijven: Beurer wordt door n-tv als “Hidden Champion” onderscheiden

n-Tv Mittelstandspreis Preisverleihung

Bij de prijs voor midden- en kleinbedrijven “n-tv Hidden Champion 2017” behaalde Beurer de tweede plaats in de categorie “Merk”. Tijdens de prijsuitreiking op woensdagavond in Gesellschaftshaus Palmengarten in Frankfurt am Main nam Georg Walkenbach, bedrijfsleider van Beurer, de prijs in ontvangst.

Het succes van Beurer in de categorie “Merk” onderstreept nogmaals de betekenis die het traditionele bedrijf uit Ulm inmiddels heeft in de branche.

 

Met meer dan 500 producten op het gebied van gezondheid en welzijn voor thuisgebruik wordt een uniek en compleet assortiment aangeboden – van voordelige instapmodellen tot zeer hoogwaardige producten.
Voor de uitreiking heeft n-tv een kort Beurer bedrijfsprofiel opgesteld dat u hier kunt bekijken: http://www.n-tv.de/mediathek/videos/wirtschaft/Beurer-article20134525.html

Over de prijs voor midden- en kleinbedrijven “n-tv Hidden Champion 2017”

Reeds voor de zevende keer beoordeelde nieuwszender n-tv de beste midden- en kleinbedrijven in Duitsland die toonaangevend zijn in hun markt. Volgens Hans Demmel, bedrijfsleider van n-tv, worden bedrijven onderscheiden die zich met hun werkzaamheden uitstekend hebben ingezet voor het succes van de Duitse economie. Alle door de eigenaar zelf geleide bedrijven die in Duitsland zijn gevestigd en die minstens 30 medewerkers in dienst hebben kunnen zich opgeven. Alle inzendingen worden door de economieredactie van n-tv aangevuld met zelf opgezochte informatie en door een vakkundige jury gecontroleerd. De prijs voor midden- en kleinbedrijven “n-tv Hidden Champion 2017” wordt uitgereikt in samenwerking met dfv Maleki Group en met ondersteuning van BVMW - Bundesverband mittelständische Wirtschaft, Unternehmerverband Deutschlands e.V.

Innovaties die gezien mogen worden

Voor de zevende maal op rij is Beurer in 2017 door de jury van de Plus X Award uitgeroepen tot het “meest innovatieve merk van het jaar”. Met deze hoogste onderscheiding van de Plus X Award worden de deelnemers geëerd die in hun productgroep de meeste Plus X-keurmerken ontvingen. Daarnaast is Beurer dit jaar voor de vierde maal op rij uitgeroepen tot het “beste designmerk”. Ook deze speciale onderscheiding wordt per jaar en per productgroep slechts aan één bedrijf uitgereikt.
In februari konden in totaal tien producten van Beurer het Plus X-keurmerk in de categorieën “kwaliteit”, “design”, “gebruiksgemak”, “innovatie” en “functionaliteit”

winnen. Daarmee ontving de specialist op het gebied van gezondheid uit Ulm genoeg keurmerken om ook dit jaar als het “meest innovatieve merk” in de productgroep “Health & Personal Care” uitgeroepen te worden. Door de meervoudige onderscheiding met “Design”-keurmerken wist Beurer in dezelfde productgroep ook de award voor “beste designmerk” in de wacht te slepen.

Plus X Award

Tijdens de IFA 2017 overhandigde Donat Brandt, voorzitter van de Plus X Award, de trofee voor het “meest innovatieve merk” aan het hoofd marketing bij Beurer, Kerstin Glanzer. “Wij zijn zeer trots op de onderscheidingen. Door meerdere jaren op rij weten te overtuigen met een continu hoge kwaliteit, innovatie en design is een geweldige prestatie en een mooie beloning voor het hele Beurer-team”, aldus Glanzer bij de ontvangst van beide awards.

 
 
 
 
Sluiten