Prijs voor midden- en kleinbedrijven: Beurer wordt door n-tv als “Hidden Champion” onderscheiden

n-Tv Mittelstandspreis Preisverleihung

Bij de prijs voor midden- en kleinbedrijven “n-tv Hidden Champion 2017” behaalde Beurer de tweede plaats in de categorie “Merk”. Tijdens de prijsuitreiking op woensdagavond in Gesellschaftshaus Palmengarten in Frankfurt am Main nam Georg Walkenbach, bedrijfsleider van Beurer, de prijs in ontvangst.

Het succes van Beurer in de categorie “Merk” onderstreept nogmaals de betekenis die het traditionele bedrijf uit Ulm inmiddels heeft in de branche.

 

Met meer dan 500 producten op het gebied van gezondheid en welzijn voor thuisgebruik wordt een uniek en compleet assortiment aangeboden – van voordelige instapmodellen tot zeer hoogwaardige producten.
Voor de uitreiking heeft n-tv een kort Beurer bedrijfsprofiel opgesteld dat u hier kunt bekijken: http://www.n-tv.de/mediathek/videos/wirtschaft/Beurer-article20134525.html

Over de prijs voor midden- en kleinbedrijven “n-tv Hidden Champion 2017”

Reeds voor de zevende keer beoordeelde nieuwszender n-tv de beste midden- en kleinbedrijven in Duitsland die toonaangevend zijn in hun markt. Volgens Hans Demmel, bedrijfsleider van n-tv, worden bedrijven onderscheiden die zich met hun werkzaamheden uitstekend hebben ingezet voor het succes van de Duitse economie. Alle door de eigenaar zelf geleide bedrijven die in Duitsland zijn gevestigd en die minstens 30 medewerkers in dienst hebben kunnen zich opgeven. Alle inzendingen worden door de economieredactie van n-tv aangevuld met zelf opgezochte informatie en door een vakkundige jury gecontroleerd. De prijs voor midden- en kleinbedrijven “n-tv Hidden Champion 2017” wordt uitgereikt in samenwerking met dfv Maleki Group en met ondersteuning van BVMW - Bundesverband mittelständische Wirtschaft, Unternehmerverband Deutschlands e.V.

Innovaties die gezien mogen worden

Voor de zevende maal op rij is Beurer in 2017 door de jury van de Plus X Award uitgeroepen tot het “meest innovatieve merk van het jaar”. Met deze hoogste onderscheiding van de Plus X Award worden de deelnemers geëerd die in hun productgroep de meeste Plus X-keurmerken ontvingen. Daarnaast is Beurer dit jaar voor de vierde maal op rij uitgeroepen tot het “beste designmerk”. Ook deze speciale onderscheiding wordt per jaar en per productgroep slechts aan één bedrijf uitgereikt.
In februari konden in totaal tien producten van Beurer het Plus X-keurmerk in de categorieën “kwaliteit”, “design”, “gebruiksgemak”, “innovatie” en “functionaliteit”

winnen. Daarmee ontving de specialist op het gebied van gezondheid uit Ulm genoeg keurmerken om ook dit jaar als het “meest innovatieve merk” in de productgroep “Health & Personal Care” uitgeroepen te worden. Door de meervoudige onderscheiding met “Design”-keurmerken wist Beurer in dezelfde productgroep ook de award voor “beste designmerk” in de wacht te slepen.

Plus X Award

Tijdens de IFA 2017 overhandigde Donat Brandt, voorzitter van de Plus X Award, de trofee voor het “meest innovatieve merk” aan het hoofd marketing bij Beurer, Kerstin Glanzer. “Wij zijn zeer trots op de onderscheidingen. Door meerdere jaren op rij weten te overtuigen met een continu hoge kwaliteit, innovatie en design is een geweldige prestatie en een mooie beloning voor het hele Beurer-team”, aldus Glanzer bij de ontvangst van beide awards.

Beurer op de IFA 2017

Omdat wij aanbieder zijn van een compleet assortiment op het gebied van gezondheid en welzijn, ontdekt u op onze IFA-beursstand in Berlijn meer dan 50 innovatieve nieuwe producten uit alle productcategorieën. Dit jaar presenteren wij van 1 tot en met 6 september 2017 onder andere onze CosyNight-onderdekens met app, die u mobiel vanaf de bank of onderweg kunt bedienen. Maar er zijn nog veel meer nieuwe producten te ontdekken, bijvoorbeeld uit de categorieën beauty en wellbeing.

Bezoek ons in hal 4.1 op stand 212 - wij kijken uit naar uw komst.

Een virtuele rondleiding over de stand van Beurer kunt u hier bekijken.

Beurer auf der IFA 2017 in Berlin

BM 55 is bloeddrukmeter van het jaar 2017

Blutdruckmessgerät des Jahres

De titel “Bloeddrukmeter van het jaar” gaat alweer voor de zesde keer naar Beurer. “Der Deutsche Apotheker” kende de speciale onderscheiding dit jaar toe aan de bloeddrukmeter BM 55 van Beurer.
“Der Deutsche Apotheker” was met name zeer te spreken over de zeer hoge meetnauwkeurigheid, het eenvoudige gebruik en de veilige controle van de bloeddruk.
De bloeddrukmeter BM 55 met innovatief design, sensor-touchknoppen en het extra grote, wit verlichte display maakt een volautomatische bloeddruk- en polsslagmeting aan de bovenarm mogelijk.

Met de gepatenteerde rustindicator* krijgt de gebruiker aan de hand van gekleurde symbolen te zien of er tijdens de meting sprake was van voldoende geestelijke en lichamelijke rust. Zo wordt een nauwkeurige meting mogelijk gemaakt. Voor een betere interpretatie worden de meetresultaten ook aan de hand van kleuren ingedeeld. De aritmieherkenning van het medische hulpmiddel waarschuwt bij eventuele hartritmestoornissen. Dankzij de interface en de USB-kabel kunnen de meetwaarden eenvoudig en comfortabel naar de computer worden overgedragen. Met de gratis “beurer HealthManager”-software kunnen de waarden eenvoudig en comfortabel beheerd worden en bovendien in lijngrafieken en tabellen weergegeven worden. Gezondheidsmanagement zoals u dat vandaag de dag mag verwachten.

* Patent EP 1 673 009

Distinção: a Beurer ganha o German Brand Award

German Brand Award

Este ano, a Beurer ganhou pela primeira vez o German Brand Award. O concurso instituído pelo Conselho de Design Alemão e pelo German Brand Institute premeia marcas de sucesso, gestão sistemática de marcas e comunicação sustentável de marcas. Ontem à noite, em Berlim, o gerente da Beurer, Marco Bühler, recebeu o prémio no âmbito do evento de entrega oficial das distinções.

A Beurer venceu os seus concorrentes na classe “Industry Excellence in Branding” sendo premiado como “Winner” na categoria “Medical & Health”. Ao longo da sua história de quase 100 anos de existência, a empresa sediada em Ulm, Alemanha, conseguiu estabelecer-se como marca de renome no setor da saúde graças ao seu elevado potencial de inovação, à sua imagem empresarial sempre homogénea e ao altíssimo nível de funcionalidade e conforto de utilização dos seus produtos.

“As marcas oferecem aos consumidores uma linha de orientação na grande diversidade dos produtos comercializados. São sinónimo de qualidade, inovação e tradição. Estamos felizes pelo facto de o júri de peritos independentes nos ter certificado estas propriedades através da premiação”, explica Marco Bühler, gerente da Beurer GmbH ao receber o German Brand Award.

 
 
 
 
Sluiten