• Freie Atemwege - Inhalation für Erwachsene und Kinder
  • Highlightbanner Blutdruck
  • Wärme Neuheiten IFA 2017
  • Beurer HealthGuide
  • HairCare Neuheiten IFA 2017
  • Highlightbanner Tria by Beurer
 
 
Productcategorieën
Flexibele warmteGewichtKeukenweegschaalLuchtBloeddrukGlucoseInhalerenKoortsthermometerECGPulse-oximeterMassage / SHIATSUZachte therapieBeauty by beurerBabycareSport
 
 
 
 
  
 
 
Andere onderwerpen van Beurer
 
Beurer GmbH

Beurer - Gezondheid en Wellness

Beurer GmbH is al meer dan 95 jaar marktleider in de sector gezondheid en welzijn. De productcategorie Living van Beurer bevat warmtekussens, een mobiele warmtegordel, elektrische onderdekens, voetenwarmers, elektrische bovendekens, diagnoseweegschalen, weegschalen op zonne-energie, weegschalen met glazen weegplateau, personenweegschalen, kofferweegschalen, keukenweegschalen, luchtwassers, luchtbevochtigers, thermo-hygrometers en apparaten voor aromatherapie. In de categorie Medical vindt u medische producten zoals bovenarm- en polsbloeddrukmeters, bloedsuikermeters, koortsthermometers en inhalatoren. Tot de productcategorie Therapy behoren infrarood- en daglichtlampen, Wake-up Lights, EMS/TENS-apparaten, buikspierriemen, handmassageapparaten, Shiatsu-massagekussens, Shiatsu-massageriemen, Shiatsu-massagezitkussens, massagestoelen, voetmassageapparaten en voetenbaden. In de categorie Beauty vindt u IPL-apparaten voor langdurige ontharing, professionele Face Care-producten voor optimale gezichtsverzorging, manicure- en pedicureapparaten, bilspiertrainers en cosmeticaspiegels. Sinds 2012 wordt onder de naam ELLE by beurer een compleet assortiment aan beauty-apparaten aangeboden, zoals ontharingsproducten, manicure-/pedicureapparaten en gezichtsverzorgingsproducten. Het Babycare-assortiment bevat babyfoons, koortsthermometers, babyvoedingsverwarmers, stoomsterilisatoren en babyweegschalen. Voor degenen die graag hardlopen, biedt Beurer in de categorie Sports ook polshartslagmeters, hartslagmeting met smartphones, loopsensoren en activiteitssensoren.

Onder het merk Beurer biedt de onderneming al generaties lang hoogwaardige producten op het gebied van gewicht, voeding, diabetes, wellness, sport en lifestyle aan. Enkele producten uit de categorieën gewicht, bloeddruk, bloedsuiker en activiteit zijn compatibel met de Beurer HealthManager – het hart van de Beurer Connect-producten. Met de gratis HealthManager-software kunnen de gemeten waarden niet alleen op het apparaat zelf, maar ook overzichtelijk en gebruiksvriendelijk online, op de computer of mobiel op de smartphone worden beheerd. Vele Beurer-producten zijn onderscheiden, bijvoorbeeld door Stiftung Warentest, Öko-Test of de Plus X Award voor innovatie, design en gebruiksgemak. De meeste elektrische bovendekens, elektrische onderdekens en warmtekussens zijn gecertificeerd conform Öko-Tex Standard 100.

 
 
Sluiten