Beurer Partners

 
Een intensieve samenwerking met onafhankelijke onderzoeksinstituten en vermaarde universiteiten is voor ons volkomen vanzelfsprekend. Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten bijzonder serieus en doorstaan de kritische controleprocedures, uitgevoerd door de meest prestigieuze instituten, steeds weer met glans. De verkregen resultaten zijn het bewijs van de hoge kwaliteitsnormen van de producten van Beurer.
 
Beurer is ondersteunend lid van de Duitse hypertensievereniging.

Aan de producten BM20 en BC20 is het keurmerk van de Duitse hypertensievereniging toegekend. Dat is iets om trots op te zijn, want slechts enkele producten wereldwijd hebben dit keurmerk gekregen.
Prüfsiegel der Hochdruckliga
 
Beurer - officieel ondersteunend lid van de Duitse diabetesvereniging.

Wij bieden actieve ondersteuning aan de Duitse diabetesvereniging bij hun preventieve taken. Elk verkocht apparaat draagt bij aan de publieksvoorlichting, het trainen van diabetici en specialisten en het ondersteunen van onderzoek.
Deutsche Diababetes Stiftung: Beurer ist Fördermitglied
 
Beurer is ondersteunend lid van de Nordic Walking-vereniging.

Wij ondersteunen de twee grootste Nordic Walking-verenigingen in Duitsland. Omdat sport, activiteit en gezonde voeding sleutelbegrippen zijn voor een gezond leven.
Nordic Walking Union
 

Beurer – een van de topondernemingen uit de topregio

De regio Ulm is een van de 10 economisch sterkste en meest dynamische regio’s in Duitsland. Beurer hoort sinds 2015 tot de 56 “topondernemingen uit de topregio”. Meer informatie vindt u hier:  http://www.topunternehmen.ulm.ihk24.de/

 

Vakkundige samenwerking met prof. dr. Kurscheid

Met de vakkundige ondersteuning willen wij u een instrument bieden dat veiligheid, kwaliteit en geloofwaardigheid overbrengt. De samenwerking met prof. dr. Thomas Kurscheid omvat adviesvideo’s, producttests en productonderzoeken.

Meer informatie over de samenwerking vindt u hier: http://gesundheit.beurer.com

 

Beurer is hoofdsponsor van de Einstein-marathon van Ulm

Sinds 2006 ondersteunt Beurer als hoofdsponsor de halve marathon in het kader van de Einstein-marathon van Ulm.
Beurer verleent niet alleen zijn naam aan het evenement; het is ook traditie om elk jaar een eigen team mee te laten doen.

Meer informatie vindt u hier:  http://einsteinmarathon.de/

Logo Einstein Marathon
 

Beurer is samenwerkingspartner van Muzzley

Producten van Beurer Connect worden ondersteund door de Muzzley-app. Breng een verbinding tot stand tussen uw gezondheids- en fitnessapparaten en andere Smart Home-producten van elk willekeurig merk om het dagelijks leven voor u gemakkelijker te maken.

Meer informatie vindt u hier:  https://www.muzzley.com/

Muzzley Logo
 

Beurer is lid van het bwcon-netwerk

Onder het motto “Technologie en innovatie in Baden-Württemberg” organiseert bwcon een van de grootste en succesvolste technologienetwerken van Europa. Het netwerk verbindt 5500 experts, waaronder leden van meer dan 500 bedrijven en wetenschappelijke instellingen en particulieren. De vereniging heeft kantoren in Freiburg en Stuttgart. bwcon heeft zich ten doel gesteld om technologieën en toepassingen te stimuleren, die strategisch belangrijk zijn voor het economisch gebied en de leefruimte van Baden-Württemberg.

Meer informatie vindt u op http://www.bwcon.de/

bwcon
 

Beurer is partner van Christopher Gordon

Christopher Gordon is de uitvinder van de Fascia-ReleaZer® en heeft deze samen met Beurer ontwikkeld. Hij is eigenaar van het Centrum voor Integratieve Therapie (CIT) in Stuttgart en heeft in de meer dan 30 jaar dat hij zijn beroep uitoefent de Interdisciplinary Fascia Therapy (IFT) ontwikkeld. Het CIT biedt dagcursussen voor de Fascia-ReleaZer® aan, leidt trainers op en geeft cursussen in de IFT-methode.

Meer informatie vindt u op www.center-gordon.de

Center Gordon
 
 
 
Sluiten