Onderscheidingen – innovatie, kwaliteit en design overtuigen

Auszeichnungen
 

De talrijke onderscheidingen voor producten van Beurer onderstrepen de hoge kwaliteit en de innovatieve prestaties van de specialisten op het gebied van gezondheid en welzijn uit Ulm. Beurer heeft onder andere de internationaal bekende Red Dot Award, de Plus X Award en onderscheidingen van Stiftung Warentest en ETM Testmagazin op zijn naam staan.

Beurer is in 2015 door de gerenommeerde Duitse uitgever dr. Florian Langenscheidt uitgeroepen tot het “merk van de eeuw” voor warmtekussens. De specialist op het gebied van gezondheid uit Ulm wist zich te onderscheiden van andere bekende fabrikanten en behoort daardoor officieel tot de absolute topklasse van Duitse merken.

Marke des Jahrhunderts

Het bekende Duitse tijdschrift Stiftung Warentest heeft reeds een aantal producten van Beurer getest. In 2014 kreeg de diagnoseweegschaal met glazen weegplateau BG 13 bijvoorbeeld de beoordeling “GOED”, net zoals de weegschaal met glazen weegplateau en gesproken uitvoer GS 39. De goed afleesbare displays werden elk als “ZEER GOED” beoordeeld.

Stiftung Warentest
 

Dat Beurer hoge eisen aan het design van zijn producten stelt, blijkt uit de verschillende onderscheidingen met de internationaal bekende “Red Dot Award”.  Deze designonderscheiding werd ook in 2015 en 2016 toegekend aan producten uit de categorieën bloeddruk, bloedsuiker en beauty.

red dot award
 

In 2015 werd Beurer door de jury van de Plus X Award voor het vijfde jaar op rij onderscheiden als “het meest innovatieve merk van het jaar” op het gebied van Health & Personal Care. Ook werd Beurer uitgeroepen tot het “beste designmerk van 2014/2015”.  Bovendien kregen een aantal producten van Beurer in 2015 en 2016 felbegeerde keurmerken voor hun hoge kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak of design.

Plus X Award
 

Als specialist op het gebied van gezondheid biedt Beurer al jarenlang uitstekende producten uit de categorie medical aan. De Duitse apothekersbond heeft de bloeddrukmeter voor de bovenarm BM 55 voor de tweede keer verkozen tot “bloeddrukmeter van het jaar”. Deze bloeddrukmeter voor de bovenarm lost hiermee de bloeddrukmeter BM 70 van Beurer af, die in 2013, 2012 en 2011 met deze titel werd bekroond.

Blood Pressure Monitor of the year
 

Het assortiment van Beurer bevat ook personenweegschalen op zonne-energie uit de EcoLine-lijn. Omdat deze weegschalen hun energie volledig uit zonnecellen halen, ontvingen deze producten de “Blaue Engel” voor hun milieuvriendelijkheid.

Blauer Engel
 
 
 
Sluiten